Καφέ κάδοι παραδόθηκαν στο Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος

Το Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος επισκέφθηκε την Τετάρτη 5 Αυγούστου ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης όπου παρέδωσε στο Δήμαρχο Δημήτρη Μάρκου σύγχρονο εξοπλισμό για την εφαρμογή του προγράμματος ανακύκλωσης στους Δήμους της Αττικής. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα απορριμματοφόρο συλλογής βιοαποβλήτων, 160 κυτία ανακύκλωσης εσωτερικού χώρου και 120 καφέ κάδους.

Ο Περιφερειάρχης παρέδωσε στο Δήμαρχο Δημήτρη Μάρκου το νέο εξοπλισμό, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Πρόεδρο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Β. Κόκκαλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικού Τομέα Θ. Αυγερινό.

Στην παραλαβή του εξοπλισμού παρόντες ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Α. Νομικός, Δ. Φράγκος, Α. Τούντας και ο Πρόεδρος του Δ. Συμβουλίου Π. Κατσούλης.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας εδώ στο δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος προσθέτοντας έναν ακόμη κρίκο στην προσπάθεια που κάνουμε να καταστήσουμε την Αττική μας Πράσινη Περιφέρεια της Ανακύκλωσης, Περιφέρεια της υγείας και της Ζωής. Στο πλαίσιο αυτό, παραδίδουμε εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας ώστε να υλοποιηθεί ο στρατηγικός μας σχεδιασμός για τον εξορθολογισμό της διαχείρισης απορριμμάτων που, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ξεκινά από τα σπίτια μας».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Δ. Μάρκου ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Είναι καθήκον μας να εκπαιδεύσουμε την τοπική κοινωνία ώστε να συμμετάσχει στη διαδικασία της ανακύκλωσης. Είναι βασικό να πετύχει η χρήση του καφέ κάδου. Το τελικό προϊόν, το εδαφοβελτιωτικό είναι και αυτό προς όφελος των πολιτών, όπως και όλη αυτή η προσπάθεια»