«Και στις γιορτές… Ούτε ένα χαρτί πεταμένο. Όλα στον Χαρτοφάγο!»

Το επιτυχημένο πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ «Έλα στον Κύκλο μας» συνεχίζεται και την περίοδο των γιορτών, οπλισμένο με την επιτυχία όλου του προηγούμενο χρόνου και με την ανταπόκριση των πολιτών των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής.

 Η Χριστουγεννιάτικη αφίσα του “Χαρτοφάγου”, ενημερώνει μικρούς και μεγάλους πως η ευθύνη μας απέναντι στο περιβάλλον συνεχίζεται και μέσα στις Γιορτές! 

Θυμηθείτε: τα χαρτιά περιτυλίγματος, οι συσκευασίες δώρων, οι χάρτινες κορδέλες και κάθε τι χάρτινο είναι τα φετινά «δώρα» προς τον Χαρτοφάγο! Ας μην του τα στερήσουμε.

 Ούτε ένα χαρτί χαμένο, ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο την ενεργή συμμετοχή όλων μας στην ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος. 

 Η μεγάλη εκστρατεία της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ για την ανακύκλωση, με πρωταγωνιστή τον Χαρτοφάγο και σύνθημα «έλα στον κύκλο μας», εδώ και ένα χρόνο έχει διοργανώσει πολλές εκδηλώσεις σε σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες στους δήμους της Περιφέρειας Αττικής όπου χιλιάδες πολίτες, ανεξαρτήτου ηλικίας έχουν ενημερωθεί για την αναγκαιότητα της ανακύκλωσης και την έχουν εισάγει στην καθημερινότητά τους.